EnglishSwedishNorwegian
97% Natural. Our Choice.

97% naturlig. Vårt valg.

detox dynamo

Det å være snill mot håret ditt og planeten vår, er løftet som driver oss her hos Noughty, med vårt valg om å være naturlig. For oss betyr det å være naturlig å eksistere i eller arve fra naturen. Enkelt sagt krever visjonen vår at hver Noughty-formulering er 97 % naturlig, som betyr at minst 97% av innholdet kommer fra planter og mineraler, ikke dyr.

Så, hva er de gjenstående tre prosentene?

  • konserveringssystemet, som hindrer produktene i å bli ødelagte øyeblikkelig etter åpning
  • emulgeringsmidler, som er nødvendige for å hindre ingrediensene fra å separere seg og for å opprettholde produktegenskaper

Hos Noughty arbeider vi hardt for å oppnå de minimum 97% og for å få denne viktige balansen. Det betyr alt for oss. Hvorfor? Ambisjonen vår er å støtte alt det gode som er naturlig, mens vi opprettholder den rette balansen av sikkerhet og prestasjon, til en pris som er overkommelig.

Her er oppsummeringen av vårt Noughty valg:

  • Sikkerhet: vi møter de strenge reguleringene og retningslinjene som styrer industrien.

  • Prestasjon & Pris: konstant strebe etter fantastiske fordeler for håret og hodebunnen fra naturlige ingredienser, alt til en overkommelig pris.

  • Duft: mens det er en felles tro at naturlige produkter er mindre sannsynlig å forårsake allergier, er ikke det alltid tilfellet. Ofte inneholder naturlige dufter dusinvis av stoffer, mens den samme duften kan bli laget i et laboratorie ut av et enkelt molekyl. For oss betyr det at allergi-utsatte individer må unngå dusinvis av molekyler for å trygt kunne bruke de naturlige versjonene av duften, kan bli utsatt for disse ekstra molekylene helt unødvendig.

  • Bærekraftighet: mens naturlig er veldig viktig for oss, må det være bærekraftig. Noen ganger er det slik at noen ingredienser forekommer i så liten utstrekning i naturen at det ville simpelthen ikke være bærekraftig eller snilt, derimot heller sløsing å bruke de naturlige alternativene.

  • noughty rangeOmtanke for de sosiale og miljømessige aspektene ved kildevalg: naturlige ingredienser kommer til nytte for en hel forsyningskjede; samfunnet eller fellesskapet som er involvert i avlingen, høstingen og bearbeidingen. Vi ønsker at flere økonomiske ressurser er tilgjengelige for å støtte de som avler naturlige ingredienser.

  • Innovasjon innen det naturlige: jo flere av oss som bruker naturlige produkter, desto mer ressurser går til forskning og utvikling til oppdagelsen av mer effektive ekstrakter. Dette betyr i bunn og grunn mer innovative og effektive hårprodukter til deg.
  • Utdannelse innen sikkerhet: La oss ta et øyeblikks reise tilbake i tid - tross alt er skjønnhet like gammel som tiden selv. Vi har juicet, fremstilt ekstrakter, smurt, såpet inn og innsvøpt oss selv med naturlige skjønnhetsprodukter i millioner av år. Urbefolkningen i Andesfjellene visste, allerede før Columbus seilte de store hav i 1492, at quinoa var supert til annen bruk enn bare middag. De brukte saponiner renset fra frøene for å vaske håret. Saponiner er en gruppe kjemikalier som finnes i planter som produserer et såpelignende skum når de blir ristet med vann... Kjemien i kjernen av naturlig rensing. Syntetisk kosmetiske ingredienser på den annen side, er faktisk nykommere på banen. Utviklede formuleringer kan måles i år, heller enn tiår. Det være seg naturlig eller syntetisk, vårt valg består i å alltid være trygg for huden og hodebunnen din.

Når det kommer til stykket innebærer det å velge naturlig og den balansen som er rett for deg, er et personlig valg.

97% naturlig. Vårt valg.